ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage    Instellingen    Instellingen   Uw privacy en ledennetwerk    Toelichting m.b.t. uw privacy

Wij zijn ons ervan bewust dat privacy voor veel mensen een belangrijk goed is. Zeker binnen de gezondheidszorg is het niet altijd wenselijk om persoonlijke gegevens openbaar te delen.

In tegenstelling tot een groot aantal (sociale) netwerken verkopen wij geen persoonlijke gegevens zoals uw profiel of e-mail adressen aan derden.

Dit wil niet zeggen dat uw privacy bij voorbaat veilig is. Er blijven altijd enkele aandachtspunten bestaan;

U bepaald voor een belangrijk deel uw eigen privacy

Via het ZorgPortaal.nl netwerk is het op verschillende manieren mogelijk om privacy gevoelige gegevens te delen. Hierbij kan u denken aan uw portfolio, het ledennetwerk, uw reacties binnen de forums en bij het nieuws, etc.

Bij enkele onderdelen zoals het ledennetwerk en de portfolio kunt u zelf instellen wie uw gegevens mag inzien. Bij de portfolio is het zelfs mogelijk om deze te monitoren via een logfile.

Binnen uw reacties op het nieuws, de blogs, het forum, etc. heeft u deze mogelijkheid niet en zijn uw reacties standaard zichtbaar voor derden.

Gegevens via derden

ZorgPortaal.nl is een doorgeefluik en stelt organisaties in staat om hun congressen, aanbiedingen, vacatures, etc. aan te bieden aan u. In veel situaties is het mogelijk om meer informatie bij de aanbieder op te vragen , etc. In deze situatie worden de door u ingevulde  gegevens doorgestuurd naar de betrokken aanbieder en is de privacy verklaring van deze aanbieder van toepassing.

Tools van Google, Facebook, LinkedIn en Twitter zijn deels geïntegreerd om een koppeling mogelijk te maken. Google levert daarnaast aanvullende diensten m.b.t. de statistieken en het zoeken. Deze organisaties verzamelen actief gegevens. Lees voor meer informatie ook de privacy verklaringen van deze organisaties.

Veiligheid

Met het monitoren van ons systeem, het gebruik van SSL, een firewall, het tijdig plaatsen van updates, etc. zijn wij dagelijks actief om onze systemen te beveiligen / optimaliseren. Hiermee besteden wij veel tijd aan het vertragen en beperken van ongewenst gedrag.

In de media lezen wij regelmatig dat computer systemen gekraakt worden. Inmiddels delen wij de conclusie dat vrijwel geen enkel systeem 100% veilig is.

Wees u altijd bewust van de mogelijke risico’s. Gebruik voor iedere website een eigen wachtwoord!.  

Lees voor meer informatie ook:

-          Privacy verklaring

-          Ons cookie beleid

-          Disclaimer