ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage    Instellingen    Instellingen   Uw account / registratie     Verwijderen van uw account    Informatie voor organisaties   Aanbieden - congressen en evenementen

Tot een maximum van 25 evenementen en/of congressen plaatst u gratis via het onderdeel contentbeheer. 

Waar zichtbaar?
Naast publicatie binnen onze websites worden evenementen onder de aandacht gebracht via onze e-mail nieuwsbrief.

Toon de informatie binnen uw eigen website ...
Optioneel is het mogelijk om de titels en triggers van uw evenementen direct door te linken naar een webpagina binnen uw eigen website. Het extern linken is mogelijk vanaf € 4,95 per link en is instelbaar tijdens het plaatsen van uw evenement.

Stem uw evenementen af op het profiel van onze (geregistreerde) bezoekers ...
Tijdens het aanbieden van uw evenementen krijgt u verschillende vragen m.b.t. regio, doelgroep, etc. Met deze informatie stemmen wij uw content af op het profiel van onze bezoekers. Wees hier a.u.b. zorgvuldig. Bezoekers hebben de mogelijkheid om content van ongewenste aanbieders te blokkeren.

Extra aandacht voor uw evenementen ?
Tijdens het aanbieden van uw evenementen heeft u de mogelijkheid om extra aandacht in de vorm van een spotlight, tekstadvertentie, banner of advertorial in te kopen. U betaald eventueel via Ideal, vooruit of op rekening (indien geautoriseerd).

Hoe / waar plaatsen?
Als u bent ingelogd als geregistreerde organisatie dan ziet u in de blauwe bovenbalk een link naar "Content beheer". Zodra u hierop klikt ziet u verschillende mogelijkheden en een grote button met de tekst "Klik hier om uw content te plaatsen". Klik op deze button en beantwoord de vragen!

Het plaatsen uitbesteden?
Op basis van een betaald abonnement is het mogelijk om het plaatsen volledig uit te besteden aan onze redactie. U stuurt in dit geval uw persbericht, congres, etc. per e-mail en binnen de afgesproken tijd staat deze op de afgesproken plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met info@zorgportaal.nl.