Info & support
ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage    Info & Suppport    Voor professionals   Een eigen blog?
(advertentie)
(advertentie)

Met behulp van een blog bent u in staat om uw ervaringen, mening en wetenswaardigheden te delen met andere bezoekers. Geregistreerde bezoekers zijn eventueel in de gelegenheid om hierop te reageren.

Een belangrijk verschil met een forum is het gegeven dat uw mening / blog (meer) centraal staat. Uw blogs worden gebundeld en via verschillende kanalen onder de aandacht gebracht.

Door regelmatig een nieuwe blog te plaatsen zal uw bekendheid groeien en zal het aantal regelmatige lezers toenemen.

Wat mag wel / niet?
Uw blog moet relevant zijn voor (aspirant) zorgprofessionals en een positieve bijdrage leveren. Het plaatsen van reclame uitingen en oproepen zijn sterk beperkt. Wat wel of niet mag is deels bepaald door de Nederlandse wetgeving. Wij stellen extra eisen als het gaat om het respecteren van personen, merken, organisaties en rechtsvormen. De gemiddelde beroepscode is hiervoor een goed uitgangspunt. Lees ook onze huisregels.

Uw eerste blog?
Uw avatar en de tekst bij “over mij” worden gebruikt voor uw blog. Voordat u begint aan uw eerste blog is het wenselijk om uw profiel na te lopen. Na het aanmaken van uw eerste blog kiest u voor publiceren. De eerste keer zal uw blog aangeboden worden aan de redactie en na goedkeuring gepubliceerd worden.

Waar / hoe aanbieden?
De ingang voor organisaties treft u binnen de menu optie content beheer. De ingang voor professionals treft u binnen instellingen, onder het kopje content.

Eventuele kosten:
Het aanmaken en beheren van een blog is gratis voor geregistreerde bezoekers en organisaties. .

  

(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

ZorgPortaal.nl bundelt krachten, kennis en ervaring.