Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 12990

Het afgelopen jaar (2015) werden bijna een half miljoen unieke bezoekers bereikt.  Naast onze websites maken wij intensief gebruik van een e-mail nieuwsbrief, Twitter en Facebook.

Het merendeel van alle bezoekers heeft een achtergrond in de zorg- en welzijnssector en/of heeft hiervoor belangstelling. Binnen het onderdeel statistieken treft u een reeltime overzicht van het bezoekersprofiel van geregistreerde bezoekers en organisaties.

ZorgPortaal.nl ontwikkeld in de regel geen beroepsinhoudelijke content. ZorgPortaal.nl fungeert als onafhankelijk kanaal voor organisaties en bezoekers. 

In toenemende mate wil het ZorgPortaal.nl informatie aanbieden die aansluit op het profiel en de wensen van haar (geregistreerde) bezoekers. Een goed voorbeeld hiervan is de e-mail nieuwsbrief.

Bezoekers zijn bijvoorbeeld in staat om zelf te bepalen welke onderdelen (vacatures, opleidingen , evenementen, etc.) zij ontvangen, bepalen zelf het aantal items en zijn in de gelegenheid om bepaalde organisaties te blokkeren of deze voorrang te geven.

Voorkeuren voor branche, regio, interessegebieden, beroepsgroep, etc. zijn bepalend voor het aanbod. De geregistreerde bezoeker kan zijn of haar profiel op ieder gewenst moment aanpassen. De organisatie kan bij ieder item zoals vacatures, opleidingen, etc. een voorkeur profiel bepalen.

Als organisatie heeft u o.a. de volgende voordelen:

Let op: Begin 2017 gaat er het e.e.a. ingrijpend veranderen en kan het zijn dat bepaalde diensten en regels niet meer van toepassing zijn!

oke paars Een (extra) kanaal naar uw en onze doelgroep!
oke paars Plaats gratis uw organisatie profiel en logo ...
oke paars Plaats gratis uw persberichten, opleidingen, evenementen, etc.
oke paars Presenteer gratis drie vacatures!
oke paars Link uw titels en triggers door naar uw webpagina!
oke paars Stem uw aanbod gratis af op het profiel van onze bezoekers!
oke paars Versterk uw merk en het bereik van uw eigen website!
oke paars Onafhankelijk, gebruikersvriendelijk en betaalbaar!
 oke paars Meer ...

 

Heeft u al een gebruikersaccount?, log dan eerst in en vraag versneld een organisatie account aan. Na het aanmaken van uw account ziet u vervolgmogelijkheden ...