ZorgPortaal.nl


Hier blogs m.b.t. uw persoonlijke ervaringen met zorgverleners. Het is niet de bedoeling om zorgverleners aan de schandplaal te nagelen, wel is opbouwende kritiek toegestaan.

Onbestuurbaar

Onbestuurbaar
Vanuit het project "Wie zorgt er straks voor mij?" publiceren we al negen jaar over de zorg in verpleeghuizen. Als je ons artikel uit Het Parool van 25 september 2008 terugleest, dan zie je dat we toen reeds de vinger op de zere plekken wisten te leggen. Het artikel bevat zelfs een bescheiden manifest van 5 punten. Vorig jaar hebben we middels een ...
Getagged in:
Lees Meer
1099 Hits
0 reacties

Aardig gevonden worden

Aardig gevonden worden
Vroeger werd ik, als ik op feestjes vertelde wat ik voor werk deed, steevast door iedereen op mijn schouders geklopt. In koor riepen ze dan: 'Dat jij dat kunt!' Want er was respect voor het beroep van verzorgende en verpleegkundige, je werd er om gewaardeerd.En dat is nog steeds zo, dat merk ik ook in de discussies van de laatste maanden over de kw...
Lees Meer
1509 Hits
0 reacties

Toezichthouder? Ooit was het een erebaan!

Toezichthouder? Ooit was het een erebaan!
De jaarverslagen 2015 komen eraan. Ik hoop dat de FNV ook dit jaar de ActiZ50 zal publiceren, de ranglijst van teveelverdieners in de ouderenzorg. Nog meer dan naar de bezoldiging van de bestuurders ben ik deze keer benieuwd naar de honorering van de toezichthouders. Waarom ik daar zo benieuwd naar ben? Omdat de maximale honorering per 1-1-2015 for...
Lees Meer
1862 Hits
0 reacties

De werkelijke kosten van het Nederlandse zorgstelsel

  Authenticatie noodzakelijk.

Deze blog wordt door een wachtwoord afgeschermd, geef het wachtwoord in het wachtwoordveld hieronder om de blog te zien.

Mijn ervaringen met de Buteyko methode.

Mijn ervaringen met de Buteyko methode.
Vanaf 2011 ben ik een chronische zorgvrager. In mijn situatie is het antwoord van de dokters vooral gericht op het slikken van pillen en het monitoren van de voortgang. Ontevreden over mijn huidige situatie ben ik op zoek naar alternatieven.Voorgeschiedenis …Een uitgebreide inleiding tref je binnen mijn eerdere blogs. Klik hier voor mijn introducti...
Recente reacties op dit bericht
Martin de Hond
Een band om je ribbenkast en een pleister op je mond spreken mij niet echt aan. Je zal maar moeten niezen, wat dan?
zondag 03 januari 2016 00:29
Joop2
Ik stel toch wel vraagtekens bij dit soort alternatieve behandelwijze. Zeker als deze buitensporig veel verdienen aan dit soort gr... Read More
vrijdag 15 januari 2016 19:40
Marja de Vries
Er zijn een hoop opleiders in Nederland. Veel werken in kleinere groepen en geven ook nog individuele ondersteuning. Deze combinat... Read More
zaterdag 16 januari 2016 21:35
Lees Meer
6029 Hits
3 reacties