ZorgPortaal.nl


Je presenteert jezelf iedere dag. Op de werkvloer, in je netwerk, voor publiek, op de arbeidsmarkt, in de media, in teksten. Kost het je energie om jezelf zakelijk te laten zien? Niet nodig. Draai de knop om. Ga weg uit je hoofd en vertel vanuit je hart. Durf jezelf te laten zien. Ik versterk de presentatiekracht van mensen, teams en organisaties. Met passie, humor en energie voor tien geef ik het zelfvertrouwen van mensen een boost.
SBI Formaat: voor training, coaching en advies op maat voor zinvolle medezeggenschap, duurzame participatie en sterke arbeidsverhoudingen!
Margot Verkuylen werkte vanaf 1991 als arts in verschillende verpleeghuizen in de regio West-Brabant. In 1995 rondde zij de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde (destijds verpleeghuisarts) af. In 2005 heeft zij de kaderopleiding palliatieve zorg afgerond. Lees meer over Margot Verkuylen binnen haar website http://margotverkuylen.nl/.
Cornelis heeft een ruime ervaring als zorgprofessional. De laatste jaren was hij werkzaam als zelfstandige binnen de e-marketing sector. Onverwacht krijgt hij te maken met een chronische ziekte en gaat hij op zoek naar "manieren" om zijn klachten te verminderen. Cornelis heeft in 2015 kennis gemaakt met Wim Hof, de ijsman. In zijn blogs gaat hij o.a. in op zijn ervaringen met de Wim Hof Methode en het effect van kou op zijn ziekteproces. 
Zorg en onderwijs vormen de componenten van veel blogs van Paulien Knol, en dat is een logische combinatie als je haar professionele activiteiten op een rij zet. Ze heeft eerst in de zorg gewerkt als verpleegkundige en (hoofd)wijkverpleegkundige. Vervolgens stapte ze over naar het onderwijs om docent verpleegkunde te worden en inmiddels heeft ze een educatieve masteropleiding afgerond. Daarnaast is ze eigenaar van een adviesbureau op het gebied van zorg en educatie met als slogan 'Zoek de mens achter de patiënt'.
Ruud Coolen van Brakel is sinds 2000 directeur van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM). Het IVM zet zich in voor een goed, veilig en doelmatig gebruik van geneesmiddelen. http://www.medicijngebruik.nl
Best goed
Symbool
Toekomst
Kennis
Feiten
Mode
Dood
Grieperig
Bekijk alle berichten  
Auteur heeft nog geen gebruik gemaakt van tags.
Van 1977 tot 2006 Hoofd Personeel & Organisatie bij de Stichting KVV (nu: Laurens) te Rotterdam. Vanaf 2006 tot november 2016 Directeur van Mozaïek Advies & Coaching BV te Capelle aan den IJssel met als speerpunt het coachen van cliëntenraden in de ouderenzorg. Thans nog actief als publicist met de focus op verpleeghuiszorg en medezeggenschap o.a. via het project "Wie zorgt er straks voor mij?"