× Oproepen om mee te doen met relevante enquêtes, feedback op zorg websites, producten, etc. Alleen binnen deze groep is het toegestaan om dergelijke oproepen te plaatsen!

Topic-icon Onderzoek voor (transfer)verpleegkundigen

18 juni 2014 13:35 #26372 door Ontslagziekenhuis
Onderzoek voor (transfer)verpleegkundigen was gemaakt door Ontslagziekenhuis
Beste verpleegkundige & transferverpleegkundige,

Ik ben werkzaam bij een non-profit kenniscentrum op het gebied van gezondheidszorg voor migranten, vluchtelingen en laagopgeleiden. Vanuit onze organisatie voeren wij een verkennend onderzoek uit naar de ontslagprocedure van patiënten uit ziekenhuizen. Speciale aandacht hierbij is voor patiënten die de Nederlandse taal slecht(er) beheersen.

Uit onderzoek blijkt dat deze doelgroep een grotere kans heeft om opnieuw opgenomen te worden na ontslag uit het ziekenhuis. Dit komt bijvoorbeeld omdat deze patiënten de ontslaginformatie niet goed begrijpen. Graag willen wij onderzoeken of dit beeld herkend wordt uit de praktijk.

Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar verpleegkundigen en transferverpleegkundigen die werkzaam zijn (of recentelijk zijn geweest) in het ziekenhuis. Bent u dat? Dan zal ik het erg waarderen als u deze korte survey invult:

https://nl.surveymonkey.com/s/2D7XTJH

Het invullen zal uiterlijk 10 minuten duren. Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Mvg

Trudy

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

06 juli 2014 22:20 #26379 door Ontslagziekenhuis
Beantwoord door Ontslagziekenhuis in topic Onderzoek voor (transfer)verpleegkundigen
Inmiddels zijn er al aardig wat reacties op mijn oproep binnengekomen, waarvoor zeer veel dank!

Het onderzoek loopt nog een tijdje. Dus voor een nog completer beeld ben ik altijd nog op zoek naar mensen die de vragenlijst willen invullen.

Dus bent u verpleegkundige in het ziekenhuis? Of bent u dit tot 2 jaar geleden geweest? Dan zou ik het erg fijn vinden als u alsnog de vragenlijst wilt invullen! De vragenlijst is te vinden op:

https://nl.surveymonkey.com/s/2D7XTJH

Het invullen duurt echt gemiddeld slechts 10 minuten. Nogmaals bedankt voor het invullen.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.