× Oproepen om mee te doen met relevante enquêtes, feedback op zorg websites, producten, etc. Alleen binnen deze groep is het toegestaan om dergelijke oproepen te plaatsen!

Topic-icon Onderzoek recreatieve behoeftes hulpbehoevenden

10 juni 2014 15:59 - 11 juni 2014 09:42 #26370 door evelien1009
Geachte lezer,

Naar aanleiding van de veranderingen in de zorg is WaterReijk Academie, in samenwerking met studenten van Stenden Hogeschool Leeuwarden, een onderzoek gestart naar de recreatieve mogelijkheden voor hulpbehoevenden. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen wat de recreatieve mogelijkheden zijn voor hulpbehoevenden en of deze mogelijkheden ook voldoende en naar de behoeften van de hulpbehoevenden zijn. Aan de hand van deze bevindingen zullen er aanbevelingen worden geven die recreatieve bedrijven eventueel kunnen verbeteren en/of toepassen.

Voor dit onderzoek hebben wij een vragenlijst opgesteld voor zowel hulpbehoevenden als verzorgers. Wij willen u daarom vragen om een aantal vragen te beantwoorden. Het invullen hiervan duurt ongeveer 5 tot 10 minuten en mag ook groepsverband worden ingevuld. Mocht u geïnteresseerd zijn in de uitkomsten van dit onderzoek dan sturen wij u graag het onderzoeksverslag toe. .


Klik hier voor de enquête voor verzorgers/mantelzorgers/betrokkenen
Of kopieer deze link nl.surveymonkey.com/s/F69ZRGY

Klik hier voor de enquête voor hulpbehoevenden
Of kopieer deze link nl.surveymonkey.com/s/FFHBWV5

Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking!

Nikkie en Evelien

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.