× Vragen, antwoorden en discussie rondom NIET beroepsinhoudelijke of arbeidsvoorwaardelijke thema's.

Topic-icon Off Line

20 juli 2006 22:11 #14192 door Anoniem
Off Line was gemaakt door Anoniem
Vraag aan de moderator hebben we hier een virus aanval gehad ofzo, kon een paar dagen hier niet op het forum komen en er stond zon alien op de site en rare berichten eronder. Er worden de laatste tijd de meest vreemde berichten geplaatst vooral bij de sting forums.

B.V.D voor jullie antwoord
groeten Yvonne

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

20 juli 2006 22:58 #14193 door kees
Beantwoord door kees in topic Off Line
Een grapjas heeft ongewenst toegang verkregen tot de beheerpagina van ZorgForum en een plaatje neergezet + het forum gesloten.

In de nacht van 19 op 20 juli is dit plaatje verwijderd, het forum weer geopend en een update geplaatst. We onderzoeken nu de achtergronden.

Ongewenste spam is een ander verhaal en komt veel voor. Op ZorgForum streven we ernaar om dergelijke berichten meteen te verwijderen. Alle IP adressen, logfiles, e.d. analyseren wij en doen indien mogelijk aangifte bij justitie. In 99,9% van de situaties komt de afzenders van een gekraakte server uit China, Rusland, e.d.

De enige oplossing om deze spam te beperken is het besloten maken van de forums, we proberen dit nog even te voorkomen maar het ziet er naar uit dat ook wij straks meer beperekingen moeten instellen.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.