× Vragen, antwoorden en discussie rondom NIET beroepsinhoudelijke of arbeidsvoorwaardelijke thema's.

Topic-icon Voordeelpas

09 juni 2006 17:17 #14067 door nelleke
Voordeelpas was gemaakt door nelleke
Heeft iemand van jullie al zon zorgforum voordeelpas aangevraagd, en daarna ook nog binnengekregen? (de banner staat bovenaan deze pagina)
Ik heb wel een aanvraag ingestuurd, maar geen enkele bevestiging gekregen, ook niet op mijn vraag per email waar die kaart nou bleef.

Zouden ze zoveel aanvragen binnen hebben gekregen dat die ene arme uitzendkracht die de boel moest behandelen nu helemaal overspannnen achter zijn bureau zit te wenen???? :(

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

10 juni 2006 01:36 #14068 door kees
Beantwoord door kees in topic Voordeelpas
<!--quoteo(post=13405:date=9-06-2006, 17:17:name=Nelleke)--><div class='quotetop'>QUOTE(Nelleke @ 9-06-2006, 17:17) <a href="index.php?act=findpost&pid=13405"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Heeft iemand van jullie al zon zorgforum voordeelpas aangevraagd, en daarna ook nog binnengekregen? (de banner staat bovenaan deze pagina)
Ik heb wel een aanvraag ingestuurd, maar geen enkele bevestiging gekregen, ook niet op mijn vraag per email waar die kaart nou bleef.

Zouden ze zoveel aanvragen binnen hebben gekregen dat die ene arme uitzendkracht die de boel moest behandelen nu helemaal overspannnen achter zijn bureau zit te wenen???? :(<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Om misverstanden te voorkomen heb ik het e.e.a. nagelopen. Volgens mij gaat alles goed. De eerste zending is vorige week de deur uit gegaan en als iedereen heeft meegewerkt zijn er inmiddels vele honderden kaarten op de deurmatten beland. Jij zit in de 2e groep aanmeldingen / zending welke de komende week de deur uit moet gaan. We versturen de kaarten niet dagelijks, maar eens in de 10 - 14 dagen.

Ook jouw e-mail is woensdag 7 juni 2006 23:27 ontvangen.
Anderhalve dag later post je dit bericht....

In de regel volgt binnen enkele dagen een reactie op e-mail. Heel enkele keer gaat het door de grote aantallen spam, een misverstand, e.d. wel eens mis.... Maar in deze situatie kan ik alleen aangeven dat je nog even geduld moet hebben :) .

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

10 juni 2006 17:43 #14069 door nelleke
Beantwoord door nelleke in topic Voordeelpas
:rolleyes: Ja, ik weet het, ik ben ongeduldig, maar wij weten een heel leuk restaurant om te gaan eten, en liggen nu elke dag kwijlend onder de brievenbus te wachten op DE KAART! :lol:

Maar bedankt voor de moeite Kees!

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.