× Vragen, antwoorden en discussie m.b.t. het werken binnen de zorgsector, arbeidsvoorwaarden, e.d.

Topic-icon Ervaringen bij Jadim Medihands

09 sept 2013 15:32 #26095 door RGelissen
Ervaringen bij Jadim Medihands was gemaakt door RGelissen
Beste,

wel een wat late reactie op jullie vragen.
Ik werk al weer dik drie jaar voor Jadim en ben zeer tevreden over de manier van werken bij hun.
Ik ben zelf neonatologie verpleegkundige en ben dus niet afhankelijk van het werk aanbod dat ik van hun krijg. Ik doe dit erbij omdat ik het leuk vind maar ook als extra inkomsten.
En ja je werkt op 0 uren basis, dus als er geen opdrachten zijn heb je ook geen inkomsten, maar ik vind dat weet je als je er begint en daar draaien ze ook geen doekjes om. Aan de andere kant is het ook zo als het jou niet uit komt hoef je een opdracht ook niet te accepteren.
Ze hebben verschillende onderdelen waaronder ook infuus toedieningen bij vaste clienten waar je op vaste dagen naar toe gaat. Over het algemeen krijg je per opdracht betaald en dat is vaak afhankelijk van de medicatie die je gaat toedienen. Daarnaast krijg je per opdracht kilometer vergoeding. Heb je bv 4 medicatie toediening opdrachten op een dag en kun je dat combineren hou je er dus wat betreft de kilometer vergoeding wel iets extra's aan over. Ik krijg bv voor een bepaalde subcutane toediening van een bepaalde medicatie 13.50 euro bruto per opdracht. Heb ik er bv vier en kan ik deze combineren en ben ik in een uur klaar (wat vaak wel mogelijk is) heb ik dus 4x13.50= 54 euro bruto verdiend plus vier keer de kilometer vergoeding van 0.19cent per km.

Ik denk dat je het als bijverdienste moet zien en omdat je inderdaad een 0 uren kontrakt hebt heb je vrij weinig rechten, dus geen inkomsten als er geen opdrachten zijn.
Accepteer je dit dan kun je bij Jadim best een leuk inkomen genereren. Daarnaast krijg je goede bijscholingen, kun je je in verschillende takken zoals bv infusen prikken, portacats aanprikken, wondbehandelingen, incontinentie voorlichting, productspecialist,diabetes enz. specialiseren en worden deze bijscholingen betaald en de uren vergoed.

Dus wil je zekerheid wat betreft inkomen,ziektegeld enz. moet je zeker niet voor Jadim kiezen, maar dat geldt voor elke instantie waarbij je een 0 uren contract krijgt.
Ik hoop dat ik hiermee enige duidelijkheid heb verschaft.

Groet,

R.G.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.