× Vragen, antwoorden en discussies m.b.t. (aan de zorg gerelateerde) beroepsinhoudelijke zaken, waar geen ander forum voor beschikbaar is.

Topic-icon Laat je niet uitbuiten door Thebe

24 dec 2014 09:26 #26454 door zorgman
Laat je niet uitbuiten door Thebe was gemaakt door zorgman
Het onnodige faillissement van de Thebe thuiszorgtak (er is alleen een schuld aan het Thebe moederbedrijf)geeft maar weer aan wat een smerig spelletje hier wordt gespeelt door de Thebe directie over de ruggen van de Medewerkers en Patienten. Nu wordt er een oproep gedaan door Thebe om gratis te werken zodat de Patienten niet in de kou komen te staan. THEBE laat de patienten EN medewerkers in de kou staan en het zijn niet de medewerkers die de patienten in de kou laten staan, bedenk dat goed!!! WERK DUS NIET MEE AAN DIT SPELLETJE!!! Helaas kwamen er bij de bijeenkomst bij dee curator maar enkele honderden medewerkers, maar laat je horen!!

Ik wil bij deze iedereen oproepen, Ga niet gratis werken en laat dit niet over je kant gaan. Het ontslag is illegaal en alleen maar een goedkope poging van Thebe om van het personeel af te komen. SLuit je aan bij de protesten van de vakbond en ga naar de rechter!!!

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.