× Vragen, antwoorden en discussies m.b.t. (aan de zorg gerelateerde) beroepsinhoudelijke zaken, waar geen ander forum voor beschikbaar is.

Topic-icon Terug in de zorg na 10 jaar

24 feb 2014 12:23 #26299 door Natils
Terug in de zorg na 10 jaar was gemaakt door Natils
Momenteel werk ik als manager in een commercieel bedrijf, dit doe ik sinds een jaar of 10. Dit bedrijf heeft geen cao en geen tot weinig secundaire arbeidsvoorwaarden. Op dit moment wil ik kijken of ik in een andere functie in de zorg kan terugkeren na al die jaren.

Ik heb het diploma verzorgende IG maar ben natuurlijk niet meer bekwaam om de voorbehouden handelingen uit te voeren. Is er iemand op de hoogte hoe ik mezelf weer bekwaam zou kunnen maken? Bestaat er een opleiding om dit te doen?

Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt, ook als praktijkopleider waar ik het diploma ook van behaald heb. De laatste 10 jaar in de psychogeriatrie.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

10 mrt 2014 17:10 #26303 door Joop2
Beantwoord door Joop2 in topic Terug in de zorg na 10 jaar
Op dit moment is er volgens mij minder vraag naar nieuwe mensen waardoor instellingen minder snel geneigd zijn om in je te investeren. Informeer eens bij de instellingen in de buurt. Meestal zijn er wel herintreders cursussen beschikbaar, misschien in eigen tijd.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.