× Vragen, antwoorden en discussies m.b.t. (aan de zorg gerelateerde) beroepsinhoudelijke zaken, waar geen ander forum voor beschikbaar is.

Topic-icon Luxe probleem

18 juni 2013 16:39 #26048 door John Brown
Luxe probleem was gemaakt door John Brown
Hallo iedereen,

Zoals de titel al zegt zit ik met een luxe probleem waar ik niet uit kom en ik hoop dat iemand een ander licht op dit onderwerp kan schijnen.

Een aantal jaren weet ik al dat ik heel graag in de zorg wil werken en dit jaar is het mij eindelijk gelukt en mag ik kiezen uit 2 bbl opleidingen. Ik kan kiezen tussen de opleiding Verzorgende IG en mag ik in een verzorgingstehuis aan de slag en ik kan kiezen voor de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 en dan kan ik aan de slag in de gehandicaptensector.

Helaas is het nu zo dat door de veranderingen in de ANWBZ ik bij beide opleidingen geen baangarantie kan krijgen. Beide lijken me hartstikke leuk en ik heb ook geen duidelijke voorkeur. Waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben is wat jullie zouden doen in mijn plaats en waarom. Ik weet wel dat door de vergrijzing er straks heel veel verzorgenden nodig zijn maar ik weet dat niet zo goed hoe dat zit met de gehandicaptenzorg.

Ik hoop dat het zo een duidelijk verhaal is:) en dat er iemand met mij mee wil denken, ik heb zelf nog geen ervaring in de zorg.

Groeten
John Brown

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.