Afdrukken
Categorie: Informatie voor organisaties
Hits: 3959

Geheel kosteloos bent u in de gelegenheid om een poll te plaatsen. U poll bestaat uit een korte vraag en maximaal vier korte antwoord mogelijkheden.

Vanzelfsprekend moet uw poll interessant en relevant zijn voor onze doelgroep en is het niet toegestaan om een poll te gebruiken voor reclame doeleinden.

De eerste keer zal uw poll niet meteen zichtbaar zijn en wacht deze op goedkeuring van onze redactie. In de loop van tijd zal deze goedkeuring achteraf plaatsvinden.

Hoe / waar plaatsen?

Als u bent ingelogd als geregistreerde organisatie dan ziet u in de blauwe bovenbalk een link naar "Content beheer". Zodra u hierop klikt ziet u verschillende mogelijkheden en een grote button met de tekst "Klik hier om uw content te plaatsen". Klik op deze button en beantwoord de vragen!

Het plaatsen uitbesteden?
Op basis van een betaald abonnement is het mogelijk om het plaatsen volledig uit te besteden aan onze redactie. U stuurt in dit geval uw persbericht, congres, etc. per e-mail en binnen de afgesproken tijd staat deze op de afgesproken plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met info@zorgportaal.nl.