ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage   Welkom registeren

Aanmelden als gebruiker ZorgPortaal.nl netwerk


Lid worden  van ZorgPortaal.nl heeft een groot aantal voordelen!

Kies a.u.b. een groep die het beste bij u aansluit. Iedere groep heeft een eigen onderdeel binnen het ledennetwerk en per groep zijn er kleine verschillen m.b.t. het registratieformulier en de beschikbare functionaliteiten. Tijdens de registratie moet u akkoord gaan met onze gedragcodes / huisregels. Klik hier om deze eerst te lezen!.

Registeren is voor alle onderstaande groepen gratis!
Let op ... vanaf 2017 gaat er het e.e.a. veranderen en kan het zijn dat diensten en regels verdwijnen of veranderen!

reg student

  
Ik ben een student / aspirant zorgprofessional.U volgt een opleiding tot zorgprofessional.
Naast de mogelijkheid om informatie op maat te ontvangen en te reageren op o.a. artikelen heeft u toegang tot het ledennetwerk en de groep met andere studenten.

 

Aanmelden
 
reg prof

  
Ik ben een gediplomeerd zorgprofessional.U bent werkzaam als een geregistreerde zorgprofessional.
Naast de mogelijkheid om informatie op maat te ontvangen en te reageren op o.a. artikelen heeft u toegang tot het ledennetwerk en de groep met andere zorgprofessionals.

 

Aanmelden
       
reg mantel
   
Ik ben een mantelzorger en/of belangstellende.U bent bij de zorg en welzijnssector betrokken als mantelzorger en/of belangstellende. Naast de mogelijkheid om informatie op maat te ontvangen en te reageren op o.a. artikelen heeft u toegang tot het ledennetwerk en de groep met andere mantelzorgers en belangstellenden.
 

Aanmelden
 
reg organisatie
   
Ik vertegenwoordig een (zorg)organisatie.Organisaties worden in de gelegenheid gesteld om hun merk, persberichten, vacatures, evenementen, links, etc. onder de aandacht te brengen. Vanzelfsprekend moet u toestemming hebben van uw organisatie en controleren wij uw aanmelding handmatig (Let op, deze service is beschikbaar tot begin 2017).
 

Aanmelden


ZorgPortaal.nl bundelt krachten, kennis en ervaring.